Lelusta miniatyyriksi

Englanninkielessä on sana debarbiefying, jolle en suomeksi keksi oikein mitään sopivaa vastinetta - epäbarbiemaistaminen on kovin keinotekoinen versio. Kyse on kuitenkin siitä, että en todellakaan halua nukkekotiini vaaleanpunaista hörhöä, vaan mahdollisimman aidosti miniatyyrin näköistä tavaraa. Siksi barbietavarat pitää maalata ja tuunata.


Entinen työkaverini tarjotteli paikallisessa roskalavaryhmässä barbien kaappia pois noudettavaksi. Ilokseni ennätin ensimmäisenä tekemään varauksen ja hain yhtä laatikkoa vailla olevan kalusteen kotiin.

Tummatukkainen filippiiniläisäidin ja suomalaisisän tyttärellä Gemmalla on pubi Pikkukatu 16:ssa sijaitsevan kerrostalon kivijalassa. Baaritiski on tuunattu pinkistä barbien kalusteesta. Idean tämän muovisen näköisen tiskin hankkimisesta ja tuunaamisesta sain nähtyäni marmoriseksi tuunatun vastaavan lelun jollakin englanninkielisellä...

Ostin jostakin käytetyn barbiesohvan. Teuvo ja Tia vähän piloillaan mallasivatkin sen käyttöä alkuperäisvärisenä...

Vauvanvaunut

20.08.2020

Tilasin Engalnnista paksuna olevan barbien, mutta en vielä teidä kuka tarinassa lapsen aikoo tehdä. Toivottavasti joka tapauksessa pystyn sitten tarvittaessa vaihtamaan oikean pään nukelle. Tuurissa käydessäni (Roihuset muuten olivat mukana) en malttanut olla ostamatta vauvantarvikkeita.

Luo kotisivut ilmaiseksi!