Herkullisimpia hankintojani

Tilaan aika paljon tavaraa Kiinasta, mutta enenevässä määrin 1:6-mittakaavan tavaraa löytyy Suomestakin. Joskus jopa edullisesti käytettynä. Välillä silmiin osuu tavaraa, joka on tarkoitettu ihan muuhun käyttöön, mutta soveltuu näppärästi nukeillekin.


Tänään oli Nukkekotimarkkinat Lahdessa. Olin siellä kauppiaana, mutta ostoksiakin tuli tehtyä. Tässä näyttöä kotimaisesta kädentaidosta. Tuleeko vesi kielelle?

Tänään tuli Kiinasta herkullisen yksityiskohtainen radio mummon huusholliin. Tykkään!

Meiran kahvipaahtimossa paloi eilen ja tänään - kohta tässä maassa on pulaa kahvijauhosta, sillä kolmasosa Suomessa juotavasta kahvista on Meiran tuottamaa (nämä siis faktoja uutisvirrasta). Mutta meidän kahvinkeittimiin käyttöön palo ei vaikuta:

Mummo paahtaa

22.11.2021

Isoäiti Bertta Sydänmaa se tässä hymyilee saatuaan uuden leivänpaahtimen. Rehellisiä ollaksemme: hymy on tehty FaceApp:illa ja paahdin puolestaan on tilauksestani valmistettu 3D-tulosteena Leivonmäellä.

On se vaan söötti tuo kassakone! Peräti käsiskannerikin mukana. Nyt ei muuta kuin kauppa pystyyn!

Kylläpä nyt pukkaa väriä elämään! Tällaisen väripaketin tilasin veli kiinalaiselta. Rasian korkeus on 4,5 senttiä.

Ihka ensimmäinen Phicenini Zara on malliltaan TBLeaguen S02. Noilla ensimmäisillä vartaloilla pää tuli kaupan päälle. Olin aika lailla pettynyt Zaraan, koska sen iho on ihan luonnottoman sävyinen. Värin nimi on tan, mutta se on ihan selvästi vihertävänruskea.

Kuten tarinassani on jo ilmi käynyt, Taisto Koski on alkoholiongelmainen. Taisin tehdä virheen, kun ostin halpakaupasta muutaman ihmisten huusholliin tarkoitetun pullonavaajan.

Isoveli valvoo

28.03.2021

Tässäpöä teille todiste siitä, että japanilaisten re-mentit eivät ole mittakaavaisia. Tilasin nimittäin webkameroita, mutta ovat jopa valvontakamoeroiksi vähän isohkoja. Mutta aidonn näköisiä toki.

Luo kotisivut ilmaiseksi!