Kalusteita Gemman kuppilaan

30.09.2020

eli kuinka tämä kaikki tehtiin. Barbiekalusteesta tuunatusta baaritiskistä voit lukea  täältä.

Pubia värkkäämässä ollut remontti-Reiska (Gemman serkku) suorittaa tuotetestausta ennen avajaisia. Keskellä on penkin takaosan päälle varattu hylly karaokelaitteille, oikeanpuoleisen penkin takaosassa onkin jo valmiina taso laulajien tuopeille. Seinillä olevat julisteet ovat vanhojen juomapostereiden kuvia.

Penkkien istuinosat on kontaktimuovilla päällystettyjä sukkahousupaketteja ja selkänoja-väliseinät  on biltematikkuihin liimattuja maalattuja muropakettien kylkiä. Vihreät pehmusteet ovat askarteluhuopaa. Ajattelemattomuuksissani tein nämä valmiiksi mittailematta etukäteen. Vasta valmistumisen jälkeen tajusin, että istuinkorkeutta on liikaa. Siksi jouduin värkkäämään loosheille korokkeet pahvista ja biltematikuista. Hopeaa kiiltävä pikkusuorakaidelista on samaa, mitä on käytetty baaritiskissä, baarijakkaroissa. Oikeasti se on lahjanauhaa.

Pöytälevyt ovat maalattua askartelupahvia, joka on reunustettu autojen koristeluun tarkoitetulla puolipyöreällä tarralistalla. Pöytien jalat on tehty kukkien tukitikuista ja hopeaspraylla maalatuista kertakäyttöpikarien jaloista.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita