Päättelyä tai parittelua

03.03.2021

En nyt oikein tiedä mikä homman nimi olisi, mutta tämä voisi olla parittamista tai päättämistä tai... Nuket kun ovat edullisempia pää ja kroppa erikseen ostettuna. Ja saapahan sitten naaman valita. Monta kroppaa ja päätä onkin jo kertynyt varastoihini, ja ajattelin kerrankin päivänvalossa yrittää parittaa niitä. Suurin ongelma nimittäin aina on ihonväri, ja keinovalossa sävyerot ovat erilaiset kuin luonnonvalossa.  Tällainen "akkalauma" minulle on kertynyt, ja laitoinpa kaikkiin malliversiotkin näkyviin.


Täältä  voit lukea erilaisista TBLeaguen valmistamista kropista. Yritän muistaa linkittää, kun saan kirjoitettua JiaouDoll-nukeista, joita nuo JO-koodialkuiset nuket ovat. TBLeague ja JiaouDoll ovatkin tunnetuimmat tällaisten  saumattomien  nukkejen valmistajat.


Yllä olevassa kuvassa on pari nukkea, jotka olen tilannut pään kera, ja se onkin fiksuin tapa, niin ei tarvitse hankkia näin montaa kroppaa saadakseen aikaan muutaman onnistuneen parituksen. Vielä pitää hankkia kiinnitystappeja (tai ainakin sinitarraa) sillä yksikään pää ei ole vielä kiinni kropassa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita