Omin käsin näperreltyä

Kävin 2019-20 Jyväskylän Taito-keskuksessa nukkekotiaskartelukoulutuksessa, jotta osaisin tehdä kaikenlaista omin käsin. Perfektionistina ongelmanani vain on riittävän hienoon lopputulokseen pääseminen. Olen nimittäin itseni pahin kriitikko, eikä oikein mikään meinaa kelvata, ellei se ole vähintäänkin täydellistä.


Bootsia pukkaa

14.09.2022

Osallistuin Nukkekotiyhdistyksen kesäleirille syyskuussa 2022 ja kenkäpajan vetäjä Katri oli tehnyt minulle ihan omat kaavat 1:6-mittakaavaan, mistä hänelle iiiisot kiitokset. Ensimmäiset bootsit eivät oikein tyydyttäneet silmääni ja ne jäivätkin ilman pohjia, mutta toisten (ja siis ensimmäisten loppuun asti tehtyjen) kuvia kehtaan jo esitellä.

Eilinen meni netissä surffatessa, kun tutkailin drinkkien laseja ja värejä. Tänään sitten olen harrastanut drinkkeilyä. Bloody Maryt eivät ole vielä tarpeeksi bloodyja, mutta muuten olen tyytyväinen lopputulokseen. Kaiketi aurinkokin oli, koska paisteli niin mukavasti parvekkeelle kuvausten ajan.

Sormet ihan liimassa.... Mutta onko ihmekään, kun olen asetellut erinäisen määrän leikkeleitä tarjottimelle?! Nämä fimosiivut on liimattu paikalleen yksin kappalein hieromalla jokaista erikseen liimapuikon päässä.

Joulupipareita

22.11.2021

Minustahan on nyt tullut ihan vallan keittiöihminen. No, vitsi, vitsi, not in real life. Mutta pitihän nukeille saada joulupipareita, kun sain teetettyä 3D-tulosteina piparimuottejakin. Muottien korkeudet on sydän 1,1 senttiä ja tähti 1,2 senttiä. Asiakkaista en vielä tiedä, mutta itse ainakin olen tyytyväinen muotteihin. Ja pipareihin. ...

Kun tuossa jokin aikaa sitten sain ensimmäisen ruoka-annokseni eli lindströminpihvit tehtyä, niin kokeilin jo seuraavankin värkkäämistä. Nyt vuorossa oli oma lempiherkkuni leipäjuusto. Tosin en itse syö sitä hillon kanssa, vaan palastelen pohjalaistyyliin kahvin sekaan ja nautiskelen sopivasti pehmenneenä. Mutta kun noita lakkahillopurkkeja on jo...

Olen jo pitkään haaveillut tekeväni ruoka-annoksia. Nyt sitten syntyi ensimmäinen sen lajin tuote; lindströmin pihvit keitetyillä perunoilla paistettujen pihvitomaattien ja kurkkusiivujen kera. Lautasen halkaisija on neljä senttiä. Tätä annosta voi ostaa Kukkasen Puodista.

Päätin hyödyntää nuken ostopakkauksen sängyksi. Vetäisin kontaktimuovia ympäriinsä ja ompelin petivaatteet. Ei ollut iso homma. Vielä rustasin samasta kontaktimuovista ja lääkepakkauksesta (madallettu) yöpöydän, johon pistelin karttaneuloja vetimiksi.

Jokohan olisi aika laittaa kukansiemenet multaan? Tässä viime vuoden suoritusta:

Tilasin netin kautta joitakin barbiekalusteita ja Rolls Roycen (siinä onkin maalaamista ja tuunaamsta!!) ja ne toimitettiin äitiyspakkaulaatikossa. Päätin tuunata laatikosta kahvilan, jonka voi ottaa mukaan ja hyödyntaa kuvausmiljöönä toisia nukkeharrastajia tavatessa. No, korona on huolehtinut siitä, ettei kahvila ole päässyt vielä kertaakaan...

Luo kotisivut ilmaiseksi!